Un gramo de cordura

Este blog es una buena excusa para investigar nuevas formas de entender la comunicación. El mundo se ha hecho glocal y, para no quedarse atrás, este blog quiere aportar un gramo de cordura y de sentido común hacia todo lo que se mueve en la Red.

Este bloc és una bona excusa per a esbrinar noves formes d'entendre la comunicació. El món s'ha fet glocal i, per no quedar-se enrrere, este bloc vol aportar un punt de cordura i trellat cap a tot el que es mou en la xarxa global.

viernes, 8 de enero de 2010

Neu a la vista
No hi ha volta de fulla. L'oratge, de nou, ens sorpren. Després del diàleg de sords a Copenhaguen, a compte del canvi climàtic, la natura fa de les seues. La pluja intensa (beneïda en molts llocs, però temuda en altres pels efectes sobre l'agricultura o els bens materials), el vent i el temporal de neu que ens han visitat; ens tornen a fer creure que estem a l'hivern. És a dir, estem davant d'un hivern dels clàssics. Sostenen els meteoròlegs, que d'açó entenen, que el que està passant és una situació típica d'esta època de l'any de la qual se n'havíem oblidat per falta de costum. Però, com que la neu agrada, qualsevol aparell és a la mà per a treure'n una imatge de record. I perquè vegen les ganes que te la gent d'immortalitzar el blanc mantell que cobrix les ciutats i muntanyes del nostre territori, a la web de RTVV ens hem decidit a sol·licitar fotografies i videos de la neu. L'exposició fotogràfica es pot consultar a http://www.rtvv.es/fotosoratge
Els invite a que ens facen un passeig per allà. I que comproven del que són capaços els espectadors de Ràdio Televisió Valenciana.

3 comentarios:

  1. El nou any ens porta de moment imatges, moments i llocs bonics. La Calderona coberta per la blancor, la cara de la meua filla Nuria quan este matì ha vist que nevaba i el teu nou blog que de segur te moltes coses interesants que contar.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Una pena que a Tarsis faça sempre una temperatura constant que ens impedeix valorar el que al planeta Xufa nomeneu "horatge".

    ResponderEliminar
  3. De segur que a Núria no se li oblidarà la neu del 2010 ni a la meua filla Sofia que va pensar de seguida en fer fotografies que, per supost, enviarem a la web de rtvv.es

    ResponderEliminar